2013年9月8日星期日

www.shoxskove.com billige nike shox fnn353

Det er flere fly nittini skipet eksplosjon etter å ha blitt truffet,nike sko norge, de japanske piloter med bomber, stormet rett ned til bakken, traff toppen av West fort festningen og de omkringliggende områdene. Med fienden bomber magasinet detonasjon inne i jorden som et vulkanutbrudd generelt voldsomt risting, en rund ball av ild inn i himmelen, som er arrangert i den vestlige bygdeborg inverse skråningen av luftvern posisjoner på femtiseks antiluftskyts, i lyset fra bålet hverandre, soldater Flesh, er tilstanden svært ulykkelig. Men i forhold til de japanske tap, som betalte for noe trivielt.

Kineser luftforsvar for sterk, er det ingen måte selv bomber nike free nike sko festning gir forårsake noen streik, dårlig gjennomføring av neste strategi ah ! Song Yongjhen By forslag: Hvis sendt ' King Kong "og omkringliggende ' nike air max 90 Haruna ' skilt på Chinamans festning for å slåss? Stand til å undertrykke fiendens bakken antiluftskyts er bra ! Tsukahara på 03:00 den 4. februar nikket og var i ferd med å bestille, havet plutselig hørte en høy lyd, han raskt plukket opp kikkerten og ser i det siste, så jeg en gammel destroyer uhell brøt seg inn i minefelt på farten, avfyrte flere gruver sammen eksplosjon ombord forskyvning av mer enn to tusen tonn krigsskip sted blåst fra hverandre etter et par minutter, slik at bare oljeflak på sjøen, ødelagte biter av tre og noen i sjøen sliter japanske seilere.

Tsukahara 243 ivrig farge: kineser virkelig avskyelig,nike sko, selv i Bohai Bay, oppsettet av gruven som under så mye problemer, må være mine, å være nær fiendens festning beskytningen ! Command sendt minesveipere mine, under konvertering flåten luftforsvar formasjon, tok kommandoen ledelsen den neste bølgen av jagerfly tok av, på den ene siden beskytte sikkerheten av flåten, mens gunstig for den første bølgen av jagerfly retur. ESTAFETTE raskt sette Tsukahara 243 kommando formidle ned, ikke lenge før den japanske flåten sendt åtte minesveipere, høy hastighet mot den åpne gruven området i det siste, forberede seg på flåten for å åpne opp en kanal som fører til Yingkou Port. http://www.shoxskove.com

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论