2013年9月2日星期一

www.shoxskove.com nike sko norge fhn64

A Communications antenne installerte leopard ii stridsvogner, pansrede iført svarte uniformer En Jiajun løytnant skriker mot mikrofonen, som nike free forsiktig nedover høyre hånd værs, et dusin stridsvogner i motoren Panthers ii sterke brøl, og sakte gå opp, lys, fylt med lukten av olje røyk, plutselig Under denne pansrede styrker spredt rundt. Jinjindegen med tank selskapet bak dette er en annen tank selskap. Ikke langt unna, en utstyrt med pansrede kjøretøyer, personellkjøretøyer og overgrep våpen Nei jeg har i -type tank destroyer og antiaircraft artilleri rustning selskapet ray ban sunglasses sale også igangsatt.

Lyd kommer og går fremover i et økende antall stridsvogner, pansrede kjøretøyer og kjøretøyer som kommer inn på motorveien, men overraskelsen er at lunger situasjonen ikke vises, i den politiske avdeling og logistikkavdeling En Jiajun forsiktig organisering av dieseldrevne maskiner gir makt under høy wattstyrke lamper gendarmes dirigere trafikken hele tiden vinket fargede flagg, planlegging kjøretøyer. Rolling trafikk langs veien, rett frem i ca en fjerdedel av en time, og deretter under kommando av militærpolitiet som begynte å bruke Guangzhou, Sichuan, og deretter fortsette sørover veien, vil nike sko være i morgen tidlig, etter frokost i Sariwon, byttet ut i øyeblikket er å Wufengshan mellom fjellene og ødelegge de onde angrepet av allierte forsvar Rui Xingjiang som hæren angrep pil.

En annen linje er først sørover,nike free run, og østover i havet utenfor staten, fremme Kaesong. Oppgavene til tank regiment kommer rett fra Rising, Hirayama til Kaesong. Night, en rekke små punkter av lys skinner elv, stadig fosser fosser mot sør. Selv om Nord-Korea har bekreftet at den japanske flyvåpenet og Østen er ikke krig, men for å sikre at veien ikke er sannsynlig å skje om natten den japanske rekognoseringsfly eller glider funnet En Jiajun fortsatt øke luftforsvar og flyvåpenet for å avskjære kraft i bilbransjen radar, radar høyde luftskip, Frontline observasjon punkt kopling og radiostasjoner under påvirkning av djevler rekognoseringsfly og seilfly lydløst ønsker å innhente informasjon, er umulig!

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论